PDA

View Full Version : Cannot acess website from home



bigpoppa822
07-08-2008, 12:05 PM
I sent Duffy a PM about this on June 24 and have had nothing change since then. I cannot get on the SCCoA website (any page) from my computer at home ever since we switched servers, and it is driving me nuts. Can someone please help me find out what's going on?
Tom

gldiii
07-08-2008, 12:59 PM
There is nothing to fix from our side. Many websites switch IP addresses over time. Possibly the new IP address has not propagated to your DNS server or the old address is held in cache somewhere.

If you run a firewall, possibly it is blocking the IP for some reason.

What IP address do you get when you ping www.sccoa.com?

blkthndr
07-08-2008, 01:46 PM
What OS are you using at home?
What Browser are you using at home?
What release of the browser are you using at home?
Are you going to sccoa.com or to a bookmarked IP address?
Who is your internet service provider?
Are there any other sites you cannot use?
Have you cleared your cookies?
Have you deleted all your temp internet files?

bigpoppa822
07-09-2008, 02:32 PM
Cleared cookies and my temp folder.
I use Comcast High Speed Internet.
SCCoA is the only website I cannot access.
I have "www.sccoa.com/forums" in my dropdown bar, that is how I usually access it although since not being able to I've google searched to link directly to threads, I've tried going to other pages, nothing works.
I have the latest edition of Internet Explorer, I also tried it with Firefox to no avail.
I use Windows XP pro on my laptop at home.
I'll find out my IP address when I go home today and post it tomorrow.



I also don't want to turn off my firewall just to get to one website. Is there an option to make exceptions to blocks the firewall makes?

gldiii
07-09-2008, 03:56 PM
How exceptions are set would depend on your firewall.

What is the exact error you get when you cannot get to the site?

Have you tried just going to www.sccoa.com? (Without the "forums" on it.)

Also, try pinging www.sccoa.com from a DOS window to see what IP you get.

gldiii
07-18-2008, 12:17 PM
Did you ever get in from home? It has been 9 days since you responded to these posts.

bigpoppa822
07-18-2008, 12:53 PM
Still can't get on, I don't really know how to find out what IP I "ping" the site with.

gldiii
07-18-2008, 01:57 PM
From a DOS prompt (in Windows,accessories,commnand prompt), just type in: ping www.sccoa.com

bigpoppa822
07-18-2008, 03:24 PM
Ok I'll do it when I get home and have a friend post it for me. I can use those proxy server things to view the site, but I can't login or post or anything.

gldiii
07-18-2008, 04:05 PM
This is the ip address I see on a ping: 208.38.185.82

We have literally a thousand or more people that access the site, so the problem is definately on your end and I don't know what other assistance we can provide.

ThunderDave
07-21-2008, 08:38 AM
George, I don't have a problem accessing the club site, but my email alerts to threads I've posted on have stopped. My email address is the same and none of the settings on my user CP have changed either. Could one of you check on that? Thanks!

bigpoppa822
07-21-2008, 09:19 AM
This is the ip address I see on a ping: 208.38.185.82

We have literally a thousand or more people that access the site, so the problem is definately on your end and I don't know what other assistance we can provide.

I get that IP as well. I was over a friend's house and had my laptop with me, and the site worked fine. This issue is only occuring at my house it seems.

ThunderDave
07-21-2008, 09:24 AM
I get that IP as well. I was over a friend's house and had my laptop with me, and the site worked fine. This issue is only occuring at my house it seems.

Is this the only site you are having a problem with? Just wondering if it has something to do with how you have the security set on it. I know if I set mine anything higher than medium, I have trouble accessing a lot of stuff.

bigpoppa822
07-21-2008, 03:58 PM
I have my security on low, and this is the only site it does it with. It worked fine before we switched to a new server. Could I somehow be mistakenly IP banned?

gldiii
07-22-2008, 11:32 AM
What is your IP address? We don't have many banned IPs, but I can check.

Also can you send a screen shot of when you try to access the site from your house? Maybe that will tell me something. Just email to my address below.

bigpoppa822
07-22-2008, 12:52 PM
George, when I get home I'll take a screenshot of what happens when I visit the site, and look up my IP address. Thanks for taking a look at this issue.
Tom

bigpoppa822
07-23-2008, 08:43 AM
My IP addy is: 24.147.187.185 according to a website that looks it up for you.
I'll email you a screenshot.

bigpoppa822
08-27-2008, 03:21 PM
Replied to Ron over two weeks ago and never heard back.

Mike8675309
08-27-2008, 10:36 PM
drop to a command prompt and type the following command.

tracert www.sccoa.com

When I do that on my computer I see this.. what do you see?:



Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\mike>tracert www.sccoa.com

Tracing route to sccoa.com [208.38.185.82]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms <1 ms xxx.xxx.x.x
2 118 ms 98 ms 16 ms 74-38-80-1.dr01.rsmt.mn.frontiernet.net [74.38.8
0.1]
3 17 ms 17 ms 21 ms 74.40.32.85
4 17 ms 17 ms 21 ms 74.40.4.221
5 30 ms 28 ms 27 ms 74.40.4.209
6 29 ms 29 ms 29 ms 74.40.4.50
7 28 ms 28 ms 27 ms AS3549.br01.chcg.il.frontiernet.net [74.40.26.13
8]
8 76 ms 76 ms 77 ms 64.209.96.18
9 77 ms 76 ms 77 ms v996.core1.esnet.com [216.139.207.17]
10 77 ms 93 ms 76 ms core1-i.net.tpa.kgix.net [208.38.174.69]
11 77 ms 78 ms 77 ms server1.sccoa.com [208.38.185.82]

Trace complete.

bigpoppa822
08-28-2008, 11:05 AM
drop to a command prompt and type the following command.

tracert www.sccoa.com

When I do that on my computer I see this.. what do you see?:



Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\mike>tracert www.sccoa.com

Tracing route to sccoa.com [208.38.185.82]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms <1 ms xxx.xxx.x.x
2 118 ms 98 ms 16 ms 74-38-80-1.dr01.rsmt.mn.frontiernet.net [74.38.8
0.1]
3 17 ms 17 ms 21 ms 74.40.32.85
4 17 ms 17 ms 21 ms 74.40.4.221
5 30 ms 28 ms 27 ms 74.40.4.209
6 29 ms 29 ms 29 ms 74.40.4.50
7 28 ms 28 ms 27 ms AS3549.br01.chcg.il.frontiernet.net [74.40.26.13
8]
8 76 ms 76 ms 77 ms 64.209.96.18
9 77 ms 76 ms 77 ms v996.core1.esnet.com [216.139.207.17]
10 77 ms 93 ms 76 ms core1-i.net.tpa.kgix.net [208.38.174.69]
11 77 ms 78 ms 77 ms server1.sccoa.com [208.38.185.82]

Trace complete.



Mike, I already sent Ron a trace and he said everything is working fine but the site is acting like my IP is banned but it's not on the ban list.