PDA

View Full Version : Iac



StlSupercoupe
09-21-2009, 11:43 AM
Could a IAC cause an oil pressure guage to read no pressure, then when you hit the gas the rpms rise and so does the oil pressure guage.

thunderkid84
09-21-2009, 12:18 PM
no

i think u need to replace the oil pressure sensor.

supercoop
09-21-2009, 10:49 PM
My 91 SC was doing exactly the same thing.

Replaced the Oil Sending Unit, $8 fixed it.

Rob