PDA

View Full Version : sc in ct



tmz93sc
03-02-2012, 01:56 PM
hey everybody just wanted to welcome myself to the sc community.i have been an sc owner for a while. anyways i have recently been having a warm start issue. car will stumble like it will stall. if i give it a little gas it will idle fine.my mech told me plugs and wires are good. ignition module and cam sensor are fairly new any help would be great.

SCrazy
03-02-2012, 09:11 PM
Welcome to the club......where in ct are you.

90tsupercoupe
03-02-2012, 10:13 PM
Welcome to the Forums... Good luck on your issue!

tmz93sc
03-03-2012, 11:40 AM
thanks scrazy im in windsor locks

SCrazy
03-03-2012, 09:33 PM
Nice....I'm in East Hartford. Good luck with the car. I've not experienced what you are but the root of all my evils startup/idle related is usually a vacuum leak somewhere.

tmz93sc
03-04-2012, 01:33 PM
i have not checked for vacum leaks yet. looks like you have a real beast under the hood. i only have some mild bolt ons for now

SCrazy
03-04-2012, 06:13 PM
i have not checked for vacum leaks yet. looks like you have a real beast under the hood. i only have some mild bolt ons for now

I have alot of fun with the car....it's been about a 15 year ongoing project and I'm not certain it will ever be done. Keeps me out of trouble.......

tmz93sc
03-04-2012, 07:37 PM
yeah these cars are very addictive. i got my first sc back in 98. a black 90 aod wich i left all stock. im not sure how far i want to go with my 93 since it is my daily driver.

talonhead
03-05-2012, 08:49 PM
I'm down in the SE corner, near the Groton Subase.
I really love my '93, can't wait to get her back on the road!
MikeH

tmz93sc
03-07-2012, 03:29 PM
thanks for the welcome talonhead