PDA

View Full Version : Fuel Pump Reset, How? Please Quick



darkstar_one
06-26-2004, 04:49 PM
how do u reset the damn fuel pump? please i need to know thanx, asap

NorthrnSCownr
06-26-2004, 05:03 PM
I think there is a switch in the trunk.
Tom

darkstar_one
06-26-2004, 05:12 PM
i know that, but how do u reset it? is it supposed to be POPPED UP or POPPED In?

rlong
06-26-2004, 05:41 PM
just press it if it clicks it needed reset , if it wont click it didnt need reset