PDA

View Full Version : Are these vacum lines right?



10-08-2004, 07:06 PM
jsut as the question states are these vacum lines right? its a 94 if that matters, i have been trying all day to figure out what is wrong with the car.

thanks,
tyler
1#
http://members.cox.net/smitty1258/IMG_1131.jpg
2#
http://members.cox.net/smitty1258/IMG_1132.jpg
3#
http://members.cox.net/smitty1258/IMG_1133.jpg
4#
http://members.cox.net/smitty1258/IMG_1134.jpg
5#
http://members.cox.net/smitty1258/IMG_1135.jpg
6#
http://members.cox.net/smitty1258/IMG_1136.jpg
7#
http://members.cox.net/smitty1258/IMG_1137.jpg

10-08-2004, 07:07 PM
and what lines am i missing? and where would they be, i cant find any.

tyler

vancouverBC
10-08-2004, 07:42 PM
I can't tell you where each 1 goes but I can tell you that anything that is left unplugged will cause you problems. If a hose of similar size is within reach, plug it in. Like the 1 on top of you plenum behind the t-body. Right now, I would be surprized if you engine runs. Good luck

pearl95sc
10-08-2004, 10:30 PM
First, re-install your under support for the wiper cowl, as there is a vacuum junction on there that is needed.

The green line covered in loom goes to the egr valve.
The red goes to the junction on the cowl support
from the juction on the cowl support, one line goes to the
splitter in pic#5, the blower inlet, and the T to the right of the brake booster.
from the booster T, a line goes to the booster, others i'm not sure of.
On the return plenum, a line goes
to the FPR, and the line for the boost gauge in the car.
And on the open line in the pic#2, there should be a hose from the
pcv valve that makes a 3 way split between the inlet, valve, and line
running to by the airbox.

This should help you a lot, print it out to have by your side during re-assembly.

cougarsc
10-08-2004, 11:05 PM
I got this picture courtesy of the TBU. This is for a 94-95 SC

89psychobird
10-09-2004, 12:50 PM
Pic #1: Nothing gets attached next to that wiring harness. I believe that is the BAP sensor (barometric air pressure).

SuperCoupeSC91
10-09-2004, 07:08 PM
i'm glad someone said that "BAP" (i was told u dont need a vacum to it) i was just looking at it and thought of the same..

i think i know your problem :) that greenish Vacum line that goes to your BAP sensor now, i think goes to your heaterbox i just took my whole dam dash apart and gutted it. getting rid of junk i dont need :) i think i remember a greenish hose, plugged inside by the heater box..