PDA

View Full Version : jbl problem



supraslow
02-13-2007, 02:45 PM
ok well a nother problem i guess wll i got the car with no radio in it and i have the harness for a new cr player and i hooked it up and it has power but no speakers ive cheacked all the wiring and fuses just cant get any sound and suggestions
?

supraslow
02-13-2007, 04:54 PM
well i looked at amps in the back and on the driver side silver amp there is a grey and red plug that isnt connected to anything could that be a prob?

supraslow
02-13-2007, 11:38 PM
well i guess all i can do is have it looked at buy a car audio place but ide raly apreciate any ideas

A1cntrler
02-14-2007, 01:04 AM
What do you mean by the driver side amp?? There are 2 amps in the system. One is on the pass. side of the drop down tray, and the other is mounted to the sub box on the pass. side. Teh module on the center of the tray is at ABS computer, and drivers side is the ARC computer... Just wanted to make sure that we are talking about the same piece of equip. here since none of the amps are silver...but the ARC and ABS are.

supraslow
02-14-2007, 01:14 AM
ha well i guess i just asumed it was an amp but it is the one on the far wall of the driverside but im not sure whats goin on with that plug

NightMare3.8
02-15-2007, 07:31 PM
how come i have one of those computers tucked away on the Pass side.?

supraslow
02-17-2007, 02:10 AM
it now all works but i should have figured the sub would be blown so befor i romove it anyone know what size it is so i can just replace it

A1cntrler
02-17-2007, 08:26 AM
Check this Link:

http://www.35thatr.org/Radio/JBLSubWoofer.htm

anejr
02-17-2007, 09:19 AM
it now all works but i should have figured the sub would be blown so befor i romove it anyone know what size it is so i can just replace it

You don't have to replace it -- you can have it reconed by a competent speaker-repair shop for (as I recall) $50-75. I had mine done five or six years ago, and it's just like new.

--Al Evans

birds4us
02-17-2007, 10:02 AM
Also the factory sub speakers in Crown Vics, Grand Marquis and Town Cars fit as well.

Supercoupe218
02-17-2007, 10:16 AM
do all supercoupes come with subs? :confused:

birds4us
02-17-2007, 11:36 AM
No, only the ones with JBL Premium Sound.

supraslow
02-17-2007, 02:56 PM
ok well i guess there is my answer im gona have to get a 6.5 in sub and take apart the jbl and replace it hey i think its worth a shot and i can always add new subs on later