Search:

Type: Posts; User: Tunevo

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    12
    Views
    1,297

    Sorry I haven't replied in a while, but the car...

    Sorry I haven't replied in a while, but the car was sold and new owner has saved it and has already put it back on the road!
  2. Compatibility 1990 SC engine and 1995 SC engine.

    Hey all,

    Have my 1990 SC, and looking at rebuilding and installing a 1995 SC engine in it. I know things changed over the years, question is, would it be a direct swap over, or is there...
  3. Replies
    12
    Views
    1,297

    If I had means of transport and a passport I...

    If I had means of transport and a passport I wouldn't hesitate. If I could somehow, I as well wouldn't know where to start for paperwork either.
  4. Replies
    12
    Views
    1,297

    I thought so too, but motor not moving under...

    I thought so too, but motor not moving under load. Drivers rocker has been replaced years ago from the looks of it.

    Would sell whole with Fit ownership for $1200 or trade for 1989-1990 parts car
  5. Replies
    12
    Views
    1,297

    Rear brakes seizing, clutch slave cylinder went. ...

    Rear brakes seizing, clutch slave cylinder went. Drove onto trailer today to take to storage
  6. Replies
    12
    Views
    1,297

    Int pics that I have from today

    Int pics that I have from today
  7. Replies
    12
    Views
    1,297

    All body panels and interior available as well

    All body panels and interior available as well
  8. Replies
    12
    Views
    1,297

    95 SC possible part out

    Just going to put this out as a feeler, but may be parting out my other SC

    1995 SC, grey leather interior, black exterior (originally maroon), no moonroof.

    Driveline and wiring I would be...
  9. Replies
    5
    Views
    942

    Try the TBSC shop. They get some of those...

    Try the TBSC shop. They get some of those periodically, but the cost is usually higher than most want to pay.
  10. Replies
    30
    Views
    1,741

    issue resolved

    So, after a poor fuel pressure rating, I found the pump to be defective. Swapped pump and no more issues, however, it was a new factory ford sending unit with a walboro pump (factory pump from the...
  11. Replies
    30
    Views
    1,741

    So fuel pressure test is done, 38 psi at idle,...

    So fuel pressure test is done, 38 psi at idle, under load drops to 19-20psi at the rail while driving. Comes back to 40psi when I let off throttle. Shut car off for 2 seconds, restart and fuel stays...
  12. Replies
    30
    Views
    1,741

    No, just waiting to get pressure tester tomorrow,...

    No, just waiting to get pressure tester tomorrow, nobody has one here. Buddy going to lend me his.
  13. Replies
    30
    Views
    1,741

    Yes I want to make sure good contact at and in...

    Yes I want to make sure good contact at and in the tank, however, the car ran great up until i changed the fuel filter... which is strange as it should have had better flow, and filter is the correct...
  14. Replies
    30
    Views
    1,741

    So, grounds are all good, tested AMP draw from...

    So, grounds are all good, tested AMP draw from fuel pump while driving. Goes from 5.5A idle to 3.3A under load... which looks to me as if the fuel pump is not pushing like it should and may be on...
  15. Replies
    30
    Views
    1,741

    Well, battery tests low CCA, confirms bad battery...

    Well, battery tests low CCA, confirms bad battery 75% health 12.4V charge engine off. ALT is putting out 14.3V at idle, 15.1 @ 2000rpm. Not sure what you mean by EMI? Factory unmolested harness,...
  16. Replies
    30
    Views
    1,741

    Yes, as always. I trickle charged it last night,...

    Yes, as always. I trickle charged it last night, changed the alternator this morning. Would a bad cell battery cause electrical gremlins? I'm at a loss as to what's messing up my electronics...
  17. Replies
    30
    Views
    1,741

    So... still having issues. What are the signs of...

    So... still having issues. What are the signs of a failing EEC? MAF voltage was showing low when condition encountered, swapped MAF and same thing good reading when warm, then drops reading from...
  18. Replies
    30
    Views
    1,741

    I ended up sticking to a .052 gap and no change. ...

    I ended up sticking to a .052 gap and no change. However it finally threw a code at idle... code 66 MAF voltage below 0.4. So I'm going to order a new MAF. When car idles warm I register 0.54...
  19. Replies
    30
    Views
    1,741

    Yeah, I'm stumped, going to try a fresh set of...

    Yeah, I'm stumped, going to try a fresh set of plugs and close the gap to .050 and see if that helps, if it's not a cool, then I'll try plugs again... maybe I got one that's fouling out under boost,...
  20. Replies
    30
    Views
    1,741

    Spare TPS tests good. MAF at idle 0.37V WOT 3.91V...

    Spare TPS tests good. MAF at idle 0.37V WOT 3.91V tested while driving on multimeter. Maybe I'll try putting old gas filter back in and try that. Can't hurt at this point. And fuel pump was done...
  21. Replies
    30
    Views
    1,741

    So after dinner update, still no KOEO codes, but,...

    So after dinner update, still no KOEO codes, but, have KOER codes 72 and 73 again. MAF and TPS. I'm thinking there is something wrong there.
  22. Replies
    30
    Views
    1,741

    Well spare TPS is in, relearn is done, drove...

    Well spare TPS is in, relearn is done, drove around city/highway for 20 mins or so, when engine at operating temp I can reach redline no problem WOT, wait 5 minutes I can reach 4000RPM, after 10...
  23. Replies
    30
    Views
    1,741

    Also to add, car is fine for the first 2-5...

    Also to add, car is fine for the first 2-5 minutes of driving, even at WOT it pulls hard, then like I was saying if won't pull anymore. Soon as something heats up it acts up.
  24. Replies
    30
    Views
    1,741

    That's my thought as well. No CEL's at all and...

    That's my thought as well. No CEL's at all and those are 100% WOT values on the TPS. Put my spare in and values are 0.8V and WOT 4.73V. So that's one. Now have a bit more to work with as nownive...
  25. Replies
    30
    Views
    1,741

    Thanks for the reply. I know the codes don't...

    Thanks for the reply. I know the codes don't seem right as why I'm reaching out. MAF rises and falls repeatedly on and off throttle. Ran 2 wires inside car connected to my multimeter, I don't see...
Results 1 to 25 of 36
Page 1 of 2 1 2