Search:

Type: Posts; User: Tunevo

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    28
    Views
    610

    So fuel pressure test is done, 38 psi at idle,...

    So fuel pressure test is done, 38 psi at idle, under load drops to 19-20psi at the rail while driving. Comes back to 40psi when I let off throttle. Shut car off for 2 seconds, restart and fuel stays...
  2. Replies
    28
    Views
    610

    No, just waiting to get pressure tester tomorrow,...

    No, just waiting to get pressure tester tomorrow, nobody has one here. Buddy going to lend me his.
  3. Replies
    28
    Views
    610

    Yes I want to make sure good contact at and in...

    Yes I want to make sure good contact at and in the tank, however, the car ran great up until i changed the fuel filter... which is strange as it should have had better flow, and filter is the correct...
  4. Replies
    28
    Views
    610

    So, grounds are all good, tested AMP draw from...

    So, grounds are all good, tested AMP draw from fuel pump while driving. Goes from 5.5A idle to 3.3A under load... which looks to me as if the fuel pump is not pushing like it should and may be on...
  5. Replies
    28
    Views
    610

    Well, battery tests low CCA, confirms bad battery...

    Well, battery tests low CCA, confirms bad battery 75% health 12.4V charge engine off. ALT is putting out 14.3V at idle, 15.1 @ 2000rpm. Not sure what you mean by EMI? Factory unmolested harness,...
  6. Replies
    28
    Views
    610

    Yes, as always. I trickle charged it last night,...

    Yes, as always. I trickle charged it last night, changed the alternator this morning. Would a bad cell battery cause electrical gremlins? I'm at a loss as to what's messing up my electronics...
  7. Replies
    28
    Views
    610

    So... still having issues. What are the signs of...

    So... still having issues. What are the signs of a failing EEC? MAF voltage was showing low when condition encountered, swapped MAF and same thing good reading when warm, then drops reading from...
  8. Replies
    28
    Views
    610

    I ended up sticking to a .052 gap and no change. ...

    I ended up sticking to a .052 gap and no change. However it finally threw a code at idle... code 66 MAF voltage below 0.4. So I'm going to order a new MAF. When car idles warm I register 0.54...
  9. Replies
    28
    Views
    610

    Yeah, I'm stumped, going to try a fresh set of...

    Yeah, I'm stumped, going to try a fresh set of plugs and close the gap to .050 and see if that helps, if it's not a cool, then I'll try plugs again... maybe I got one that's fouling out under boost,...
  10. Replies
    28
    Views
    610

    Spare TPS tests good. MAF at idle 0.37V WOT 3.91V...

    Spare TPS tests good. MAF at idle 0.37V WOT 3.91V tested while driving on multimeter. Maybe I'll try putting old gas filter back in and try that. Can't hurt at this point. And fuel pump was done...
  11. Replies
    28
    Views
    610

    So after dinner update, still no KOEO codes, but,...

    So after dinner update, still no KOEO codes, but, have KOER codes 72 and 73 again. MAF and TPS. I'm thinking there is something wrong there.
  12. Replies
    28
    Views
    610

    Well spare TPS is in, relearn is done, drove...

    Well spare TPS is in, relearn is done, drove around city/highway for 20 mins or so, when engine at operating temp I can reach redline no problem WOT, wait 5 minutes I can reach 4000RPM, after 10...
  13. Replies
    28
    Views
    610

    Also to add, car is fine for the first 2-5...

    Also to add, car is fine for the first 2-5 minutes of driving, even at WOT it pulls hard, then like I was saying if won't pull anymore. Soon as something heats up it acts up.
  14. Replies
    28
    Views
    610

    That's my thought as well. No CEL's at all and...

    That's my thought as well. No CEL's at all and those are 100% WOT values on the TPS. Put my spare in and values are 0.8V and WOT 4.73V. So that's one. Now have a bit more to work with as nownive...
  15. Replies
    28
    Views
    610

    Thanks for the reply. I know the codes don't...

    Thanks for the reply. I know the codes don't seem right as why I'm reaching out. MAF rises and falls repeatedly on and off throttle. Ran 2 wires inside car connected to my multimeter, I don't see...
  16. Replies
    28
    Views
    610

    Update, MAF test key on, 0.01V, test at idle...

    Update, MAF test key on, 0.01V, test at idle 0.75V, does not seem to be reading poorly. Would TPS cause this type of condition as well?
  17. Replies
    28
    Views
    610

    90 SC power loss WOT

    Wondering if anyone had had this issue before. 1990 SC, runs great when cold (open loop), once it gets to.operating temp and you drive about 2 minutes, at WOT it falls flat and backfires at 3000...
  18. Replies
    15
    Views
    1,237

    Sorry for the late reply, been on remote site at...

    Sorry for the late reply, been on remote site at work. I'll let you know Doug, thank you. If I happen to be headed south maybe I'll grab it anyways and touch base with you about it.
  19. Replies
    5
    Views
    465

    Yessir, sad that it only had 90 kms driven on it...

    Yessir, sad that it only had 90 kms driven on it after tested and installed before it failed. I un-seized and cleaned my old motor and it seems to work. Ive got over 200 kms on it since I changed...
  20. Replies
    15
    Views
    1,237

    Just the motor Doug? I'll be flying back from...

    Just the motor Doug? I'll be flying back from work that week, I think I'll be back in North bay on the 8th of June.

    I did manage to get one motor working again, so far so good, but for now long,...
  21. Replies
    15
    Views
    1,237

    Haven't got a passport, not sure what I'd need to...

    Haven't got a passport, not sure what I'd need to cross the border. The weather is nice up here last few days, so for that I can't complain. Shipping on stuff I get from TBSC is usually not too...
  22. Replies
    15
    Views
    1,237

    I can't PM yet, But would you be willing to ship?...

    I can't PM yet, But would you be willing to ship? I'm just North of Toronto in North Bay. And $150 USD or CAD as I see you are in NY.
  23. Replies
    15
    Views
    1,237

    Just the motor or whole assembly and what are you...

    Just the motor or whole assembly and what are you asking for it. Just bought an assembly and motor lasted a whole 90kms 😑.
  24. Replies
    15
    Views
    1,237

    looking for Teves II hydraulic pump motor

    Turns out my pump motor is seizing up, does anyone have a good spare pump motor or hydraulic assembly for sale?
  25. Replies
    5
    Views
    465

    Accumulator is good, tested with my spare, was...

    Accumulator is good, tested with my spare, was bench bled and tested, no air in system, fluid up to level when checked yesterday with accumulator charged, I guess may be pressure switched as...
Results 1 to 25 of 26
Page 1 of 2 1 2