Results 1 to 8 of 8

Thread: bad ground

  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    fond du lac
    Posts
    287

    bad ground

    how many grounds are there on the 89 sc. I seem to have two but thought there three. one on motor to chassis( were are you guys connecting them to) and then battery to motor mount?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Manchester, NH
    Posts
    2,064
    I believe on a 90 there is a ground on the back of the engine to the firewall as well. It's been a while as I now own a 94. I believe it mounts to the stud that secures the fuel pressure regulator but don't quote me.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Toronto
    Posts
    2,103
    How about you refund my $70 for the parts I never received and I'll give you an answer?


    Not sure why your offering advise here.

    Paul

  4. #4
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Manchester, NH
    Posts
    2,064
    Quote Originally Posted by shoalcracker View Post
    How about you refund my $70 for the parts I never received and I'll give you an answer?


    Not sure why your offering advise here.

    Paul
    Why is that?

  5. #5
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Toronto
    Posts
    2,103
    You may have missed it.

    It's a couple of days old.

    He's changed his Signature as he is noted on the Bad Seller List.

    http://www.sccoa.com/forums/showthread.php?t=130051

    Paul

  6. #6
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Manchester, NH
    Posts
    2,064
    Oh. Now it all makes sense. Hey at least I only lost $70. LOL

    I wish I had know it was the same user. What goes around, comes around. Right. Thanks for the heads up.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Toronto
    Posts
    2,103
    Hey Rob

    Tks for the PM.

    Just so things don't get misinterpreted I in no way was commenting on Rob or his dealings with other members.

    Rob was concerned about my post and was thoughtful enough to PM me.

    We are in fact on the same page.

    His insight/ knowledge and input are greatly appreciated.

    I have a problem with TRY2V8 and will continue to post in the hopes that another member is not victimized.

    This is a relatively small group that I grown to have trust in financially and am thankfull for your expertise and friendships.

    I believe weeding out the bad apples is in our collective best interests.

    Paul

  8. #8
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Manchester, NH
    Posts
    2,064
    X2 to that Paul!

Similar Threads

  1. Bad ground or what ? need help
    By Spider in forum Technical Forum
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2006, 09:00 PM
  2. No Codes, Violent Bucking, Bad MPG, lost!
    By Phil04 in forum Technical Forum
    Replies: 17
    Last Post: 06-07-2005, 05:53 PM
  3. Reverse polarity on a battery / bad idle ?
    By Dahoopd in forum Non Technical Forum
    Replies: 1
    Last Post: 04-22-2005, 02:20 AM
  4. motor acts like it is going to die or blow up while driving...
    By bigcletus94 in forum Technical Forum
    Replies: 5
    Last Post: 03-29-2005, 11:11 PM
  5. Hard to start, bad idle Help
    By no164ford in forum Technical Forum
    Replies: 10
    Last Post: 03-25-2005, 08:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •