Results 1 to 6 of 6

Thread: Anyone else not have a working search function?

  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Rhode Island
    Posts
    668

    Anyone else not have a working search function?

    I have tried to figure out if it's just my computer because the search works on my work computer. I have e-mailed SC guys and they have failed to reply. When I search it just takes me to an advance search criteria page. Ever since this new software was installed I have not had a search and it's killing me.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Medina, OH (outside Cleveland)
    Posts
    2,999
    Sorry to leave you hanging. Ron and I have discussed this and could not replicate the issue. We each probably thought the other one was handling it! LOL We are not getting reports of other users having this issue. Since you are only having it happen on one machine, that is almost always a sign that something on that particular machine is the culprit.

    Please send me an email with the specifics on your machine, operating system and browser. Email address is below. I'll work with vBulletin and see what we can come up with.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Effingham.IL
    Posts
    5,012
    I don't know if this is your problem or not.
    But after I updated my browser every thing
    works like a charm.And for free.I have a Mac
    but they have things for that other brand to.
    Go to this address may need to do a search
    if you and windows.

    I got mine from. www.microsoft.com/mac/default.aspx

    Hope this helps,If not maybe it will be for others. Randy
    Last edited by Randy N Connie; 04-09-2004 at 07:51 AM.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Rhode Island
    Posts
    668
    Thanks George, I'll get that e-mail out.
    Randy, what am I downloading on that link? (which download? I'll try it.)

  5. #5
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Effingham.IL
    Posts
    5,012
    35th: If you have a Mac.computor.And a 8.1 to 9.0 or 9.0.4 base program.
    You can update your browser.This is for a internet explorer 5.browser
    to update to a 5.1.7 browser.

    1. Go to this address . www.microsoft.com/mac/default.aspx
    2. clik on internet explorer,its at the upper right,down load
    3.clik on 8.1 to 9.0
    4.clik on english
    5.down load. this is about 11.5 MB. so if your on a dial up like me
    you may want to do this at night.It took me 2.5 hours to download.

    THIS IS FOR A MAC COMPUTOR

    RANDY

  6. #6
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Rhode Island
    Posts
    668
    Never mind, I have a Hewlitt Packard with windows XP.

Similar Threads

  1. Well, I've been working on this for a long time...
    By The Beer Barron in forum Super Coupe Club of Southern California
    Replies: 4
    Last Post: 04-24-2007, 12:39 PM
  2. Search function doesn't work
    By 35th T-bird SC in forum sccoa.com website
    Replies: 15
    Last Post: 04-29-2004, 01:21 PM
  3. Where did the search function go
    By 1BADSC in forum Technical Forum
    Replies: 0
    Last Post: 03-31-2004, 02:14 PM
  4. google search added
    By blkthndr in forum sccoa.com website
    Replies: 0
    Last Post: 09-19-2003, 12:44 PM
  5. Search Engine problems
    By pastera in forum sccoa.com website
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2002, 01:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •